Готель
Ресторації
SPA комплекс
Пропозиції
м.Луцьк, вул.Чорновола, 17
Рекреаційний комплекс "Срібні лелеки"
+38 (0332) 757-989
Забронювати
Меню ресторана
"Срібні лелеки"
ДЕСЕРТИ
ЧІЗКЕЙК
130 g | 59
Торт "Медовик"
per 100 g / 55
Тірамісу
100 g / 55
ШТРУДЕЛЬ З ВИШНЕЮ
подається з кулькою вершкового морозива
180 g / 89
ІТАЛІЙСЬКА МЕРЕНГА
з кремом маскарпоне і сезонними ягодами
140 g / 55
МОРОЗИВО
Обери свій улюблений смак
50 g / 35
ВЛАСНА ВИПІЧКА
Хліб білий
50g | 3
Хліб житній
50g | 3
ЗАКУСКИ
Українські фірмові копченості
шинка, філе, рулет та ковбаса зі свинини, традиційно подаються з хроном
350 g / 219
Сало та бочок
подаються з квашеним огірком, житніми тостами та часником
275 g / 85
Холодець з телятини та півня
подається з міцною гірчицею
260 g / 84
Таріль домашніх солінь
квашені та мариновані овочі, власного приготування
430 g / 99
Оселедець власного посолу
з шампіньйонами та цибулею
210 g / 75
Італійський мікс
з пармської шинки, салямі, сиру горгонзола, олив та в'ялених томатів
250 g / 219
Просто сир
чотири види сиру з виноградом та медом
285 g / 209
Слабосолений лосось
з руколою та оливами під медово-гірчичним соусом
160 g / 189
Тигрова креветка
на мусі з цвітної капусти та соусом манго
170 g / 189
Сир камамбер
Приготований на грилі, подається з соусом з журавлини
210 g / 139
САЛАТИ
Хурма та моцарела
з руколою, виноградом та
лимонно-імбирним соусом
250 g / 119
Цезар з печеною куркою
з томатами, пармезаном та хлібними чіпсами
220 g / 139
Цезар з тигровою креветкою
з томатами-вишеньками, та мигдальним чіпсом
235g / 169
Філе качки
з грушею, виноградом та ягідним соусом
185 g / 139
Панцанелла
з авокадо, зі свіжими та в'яленими томатами, анчоусами та легким оливковим соусом
225 g / 139
Парма
Сиров'ялена шинка з мікс-салатом, томатами та сиром філадельфія
170 g / 129
Тепла телятина
з солодким перцем, томатами та соусом блу чіз
235 g / 159
Овочевий мікс
З оливами та повітряною фетою
225g / 109
ПЕРШІ СТРАВИ
Гарбузовий крем-суп
з каррі, на кокосовому молоці
380 g / 79
Велюте
з лісових грибів
350 g / 79
Червоний борщ
з густою сметаною, салом та житніми тостами
380 g / 79
М'ЯСО І РИБА
Вирізка з телятини
на пюре з печеного батата та соусом з бородинського хліба
270 g / 149
Філе качки
з грушею та пряним вишневим соусом
210 g / 199
Томлена індичка
з сезонними овочами
270 g / 149
Смажене курча
з лисичками та печеною жовтою картоплею
270 g / 129
Ніжна телятина
тушкована з овочами під гірчичним соусом
275 g / 149
Свинна вирізка
з соусом з журавлини
180 g / 119
Філе сома
з броколі та соусом голандез
270 g / 169
Форель
cмажене філе з цукіні та овочевим кремом
270 g / 189
СТРАВИ З ГРІЛЮ
Каре телятини
вишукане дієтичне м'ясо на реберці
з ніжним молочним смаком та малим вмістом жиру
за 100 g / 123
Каре свинини
добре просмажений соковитий шматок м'яса на кісточці
per 100 g / 109
Стейк тендерлоін
cередня частина вирізки з телятини з ароматними травами
per 100 g / 97
Стейк з лосося
ніжний та соковитий шматок червоної риби
per 100 g / 169
Струмкова форель
смажена до золотавої скоринки, подається цілою
per 100 g / 119
Овочі гриль
4 види овочів, приготованих на грилі
230 g / 85
ШАШЛИК З МАНГАЛУ
Свинний ошийок
per 100 g / 79
Теляча вирізка
per 100 g / 99
Філе індички
per 100 g / 89
ФІРМОВІ СОУСИ
Журавлиновий / Аджика / Хрін / Гірчиця
50 g / 20
ГАРНІРИ
Ціла печена картопля
з зеленим часниковим песто
200 g / 59
Кус кус
марокканська каша з кольоровими овочами
200 g / 69
Печений батат з соусом голандез
200 g / 69
(c) Рекреаційний комплекс "Срібні лелеки", 2019
Made on
Tilda