Меню ресторана
"Срібні лелеки"


ДЕСЕРТИ
ЧІЗКЕЙК
130 g | 59
Торт "Медовик"
per 100 g / 55
Тірамісу
100 g / 55
ШТРУДЕЛЬ З ВИШНЕЮ
подається з кулькою вершкового морозива
180 g / 89
ІТАЛІЙСЬКА МЕРЕНГА
з кремом маскарпоне і сезонними ягодами
140 g / 55
МОРОЗИВО
Обери свій улюблений смак
50 g / 35


ВЛАСНА ВИПІЧКА
Хліб білий
50g | 3
Хліб житній
50g | 3

ЗАКУСКИ
Українські фірмові копченості
шинка, філе, рулет та ковбаса зі свинини, традиційно подаються з хроном
350 g / 219

Сало та бочок
подаються з квашеним огірком, житніми тостами та часником
275 g / 85

Холодець з телятини та півня
подається з міцною гірчицею
260 g / 84

Таріль домашніх солінь
квашені та мариновані овочі, власного приготування
430 g / 99

Оселедець власного посолу
з шампіньйонами та цибулею
210 g / 75

Італійський мікс
з пармської шинки, салямі, сиру горгонзола, олив та в'ялених томатів
250 g / 219

Просто сир
чотири види сиру з виноградом та медом
285 g / 209

Слабосолений лосось
з руколою та оливами під медово-гірчичним соусом
160 g / 189

Тигрова креветка
на мусі з цвітної капусти та соусом манго
170 g / 189

Сир камамбер
Приготований на грилі, подається з соусом з журавлини
210 g / 139

САЛАТИ
Хурма та моцарела
з руколою, виноградом та
лимонно-імбирним соусом
250 g / 119

Цезар з печеною куркою
з томатами, пармезаном та хлібними чіпсами
220 g / 139

Цезар з тигровою креветкою
з томатами-вишеньками, та мигдальним чіпсом
235g / 169

Філе качки
з грушею, виноградом та ягідним соусом
185 g / 139

Панцанелла
з авокадо, зі свіжими та в'яленими томатами, анчоусами та легким оливковим соусом
225 g / 139

Парма
Сиров'ялена шинка з мікс-салатом, томатами та сиром філадельфія
170 g / 129

Тепла телятина
з солодким перцем, томатами та соусом блу чіз
235 g / 159

Овочевий мікс
З оливами та повітряною фетою
225g / 109

ПЕРШІ СТРАВИ
Гарбузовий крем-суп
з каррі, на кокосовому молоці
380 g / 79

Велюте
з лісових грибів
350 g / 79

Червоний борщ
з густою сметаною, салом та житніми тостами
380 g / 79

М'ЯСО І РИБА
Вирізка з телятини
на пюре з печеного батата та соусом з бородинського хліба
270 g / 149

Філе качки
з грушею та пряним вишневим соусом
210 g / 199

Томлена індичка
з сезонними овочами
270 g / 149

Смажене курча
з лисичками та печеною жовтою картоплею
270 g / 129

Ніжна телятина
тушкована з овочами під гірчичним соусом
275 g / 149

Свинна вирізка
з соусом з журавлини
180 g / 119

Філе сома
з броколі та соусом голандез
270 g / 169

Форель
cмажене філе з цукіні та овочевим кремом
270 g / 189

СТРАВИ З ГРІЛЮ
Каре телятини
вишукане дієтичне м'ясо на реберці
з ніжним молочним смаком та малим вмістом жиру
за 100 g / 123

Каре свинини
добре просмажений соковитий шматок м'яса на кісточці
per 100 g / 109

Стейк тендерлоін
cередня частина вирізки з телятини з ароматними травами
per 100 g / 97

Стейк з лосося
ніжний та соковитий шматок червоної риби
per 100 g / 169

Струмкова форель
смажена до золотавої скоринки, подається цілою
per 100 g / 119

Овочі гриль
4 види овочів, приготованих на грилі
230 g / 85

ШАШЛИК З МАНГАЛУ

Свинний ошийок
per 100 g / 79

Теляча вирізка
per 100 g / 99

Філе індички
per 100 g / 89

ФІРМОВІ СОУСИ
Журавлиновий / Аджика / Хрін / Гірчиця
50 g / 20


ГАРНІРИ
Ціла печена картопля
з зеленим часниковим песто
200 g / 59

Кус кус
марокканська каша з кольоровими овочами
200 g / 69

Печений батат з соусом голандез
200 g / 69

(c) Рекреаційний комплекс "Срібні лелеки", 2019
Made on
Tilda