Меню ресторана
"Срібні лелеки"


ДЕСЕРТИ
ЧІЗКЕЙК
130 g | 59
Торт "Медовик"
per 100 g / 30
Тірамісу
100 g / 55
ШТРУДЕЛЬ З ВИШНЕЮ
подається з кулькою вершкового морозива
180 g / 89
ПРЯНА ГРУША
з теплим шоколадним соусом
250 g / 78
Морозиво
50 g / 25


ВЛАСНА ВИПІЧКА
Хліб білий
50g | 2
Хліб житній
50g | 2

ЗАКУСКИ
СЛАБОСОЛЕНИЙ ЛОСОСЬ
з рукколою та оливами
під медово-гірчичним соусом
160 g / 189

ОСЕЛЕДЕЦЬ ВЛАСНОГО ПОСОЛУ
з шампіньйонами та цибулею
210 g | 75

РІЄТ ЗІ СВИНИНИ ТА БІЛИХ ГРИБІВ
180 g / 109

ЯЗИК ТОНАТТО
з помідорами чері, каперсами та соусом з тунця
230 g | 130

ІТАЛІЙСЬКИЙ МІКС
з пармської шинки, салямі, сиру горгонзола,
олив та вялених томатів
250 g / 219

ПРОСТО СИР
чотири види сиру з виноградом та медом
285 g / 209

УКРАЇНСЬКІ ФІРМОВІ КОПЧЕНОСТІ
свинна шинка, рулет та ковбаса, традиційно подаються з хроном
350 g | 219

САЛО ТА БОЧОК

подаються з квашеними огірками, житніми тостами та часником
275 g | 79

ПЕЧЕНИЙ ТЕЛЯЧИЙ ЯЗИК
з соусом з каперсів та в'ялених томатів
230 g | 159

CИР КАМАМБЕР
приготований на грилі, подається з соусом з журавлини
210 g / 139


САЛАТИ
ОВОЧЕВИЙ МІКС
з оливами та повітряною фетою
225 g | 109

ТОННО ФРЕСКО
з філе тунця, помідорами, листям салату, перепелиним яйцем та медово-гірчичним соусом
165 g | 169

ПАРМА
сиров'ялена шинка з мікс-салатом, томатами та сиром філадельфія
170 g | 129

ФІЛЕ КАЧКИ
з карамелізованою грушею , виноградом та ягідним соусом
175 g / 139

ПАНЦАНЕЛЛА
з авокадо, зі свіжими та вяленими томатами, анчоусами з легким оливковим соусом
225 g / 139

НЕ КЛАСИЧНИЙ ЦЕЗАР
з вугільними крутонами
210 g | 139

ТИГРОВА КРЕВЕТКА
з манго, кіноа та соусом шрірача
250 g / 179

ТЕПЛА ТЕЛЯТИНА
з солодким перцем, томатами та соусом блу чіз
235 g | 159

ПЕРШІ СТРАВИ
ВЕЛЮТЕ
з лісових грибів
350 g / 79

ЛЕГКИЙ КРЕМ-СУП
зі шпинату з мідіями
350 g | 79

ЧЕРВОНИЙ БОРЩ
з густою сметаною, салом та житніми тостами
380 g | 69

М'ЯСО І РИБА
МЕДАЛЬЙОН З ЯЛОВИЧИНИ
з лісовими грибами, баклажаном та помідором чері
260 g | 199

НІЖНА ТЕЛЯТИНА

тушкована з овочами з гірчичним соусом
275 g / 149

ПЕРЕПІЛКА КОНФІ
з сезонними фруктами та апельсиновим соусом
per 100 g | 139

ФІЛЕ КАЧКИ
з грушею під пряним вишневим соусом
210 g | 199

СВИННА ВИРІЗКА
з соусом з журавлини
180 g / 119

КОТЛЕТА ПО-КИЇВСЬКИ

на вершковому пюре
240 g | 89

ФІЛЕ ЩУКИ
зі шпинатом та спаржевою квасолею
280 g | 169

ФОРЕЛЬ
ніжне філе, смажене з цукіні та овочевим кремом
270 g / 189


М'ЯСО ГРИЛЬ
СТЕЙК РІБАЙ
з шийної частини антрекота української яловичини зернового відкорму
per 100 g / 140

СТЕЙК ТЕНДЕРЛОІН
середня частина вирізки з телятини
з ароматними травами
per 100 g / 97

КАРЕ ТЕЛЯТИНИ
вишукане дієтичне м'ясо на реберці з ніжним молочним смаком та малим вмістом жиру
per 100 g | 123

КАРЕ З СВИНИНИ
добре просмажений соковитий шматок м'яса на кісточці
per 100 g / 109


РИБА ГРИЛЬ
СТЕЙК З ЛОСОСЯ
ніжний та соковитий шматок червоної риби
per 100 g | 169

СТРУМКОВА ФОРЕЛЬ
подається цілою, готується на грилі до золотавої хрусткої скоринки
per 100 g | 119

МАНГАЛ
ШАШЛИК
свинний ошийок
per 100 g / 69

ФІЛЕ ТЕЛЯТИНИ
per 100 g / 79

ВИРІЗКА З ТЕЛЯТИНИ
per 100 g / 79


КУРКА
per 100 g / 62



ФІРМОВІ СОУСИ
Журавлиновий / Аджика / Хрін / Гірчиця
50 g / 20


ГАРНІРИ
КАРТОПЛЯНІ СЛАЙСИ
смажені на сковорідці з цибулею
220 g | 59

ЗАПЕЧЕНА КАРТОПЛЯ
подається з часниковим соусом та зеленню
200 g | 59

ОВОЧІ ГРИЛЬ
5 видів овочів, приготованих на грилі
230 g | 82

КУС КУС
марокканська каша, приготована на пару з кольоровими овочами
200 g / 69


КАВА
РИСТРЕТО
15 / 29

ЕСПРЕСО
30 / 29

АМЕРИКАНО
60 / 29

КАПУЧІНО
100 / 35

ЛАТЕ
200 / 42

ГЛЯСЕ
270 / 47



ЧАЙ
ІМБИРНИЙ З КОРИЦЕЮ / ЛИПОВИЙ З МЕДОМ /
СВІЖА М'ЯТА / ПРЯНИЙ З ЖУРАВЛИНОЮ
250 ml / 45

RONNEFELDT TEA
в асортименті
400 ml / 42

ФРЕШ
Апельсин | Лимон | Грейпфрут
200 ml / 60

Яблуко | Морква
200 ml / 45


(c) Рекреаційний комплекс "Срібні лелеки", 2019
Made on
Tilda